Acties

EINDEJAARSMENU’S ( van 23/12 tot en met 02/01)

VOORGERECHTEN: -      Kwartelmousse, kwartelreepjes, appel                                       12€

  • Gerookte eend, witloof, granaatappel en honing-mosterdsaus                           10€
  • Krab, grijze garnalen, tomaat, avocado                                                                    12€
  • Huisgerookte zalm, tartaar van zalm, komkommer, wasabi                                10€
  • Rammenas, rode biet en crème van geitenkaas                                                      10€

SOEP :

*  Witloofsoep met zoete aardappel en Gandaham                              9€/L

  • Bisque van langoustine en garnaal, bieslookroom                        12€/L

 

HOOFDSCHOTELS: - Hertefilet met wildsaus , groene kool en kweepeer                      22€

  • Parelhoen “Fine champagne” , bospaddestoelen                                                   20€
  • Varkenshaasje, gepofte knolgroenten en romige pepersaus                               18€
  • Kabeljauwhaasje ,witloof en graanmosterd                                                            20€
  • Zeetongrolletjes “Nantua” met prei                                                                         20€
  • Risotto, gepofte knolgroenten, jus van paddestoelen                                          18€

 

DESSERTS : -   Tarte Tatin, kaneelijs, Calvadossausje          6€

  • Ijsgebakje                                                                        5€
  • Chocolade-hazelnotenmousse met koffie                6€

KOUD BUFFET :

VLEES – Breydelham met asperges

Runderrolletjes met ruccola en zongedroogde tomaatjes

Oosterse gehaktballetjes met Raz el Hanout

Wildpaté met vijgenconfit en brioche

VIS -       Tartare van gerookte forel , mierikswortel en appel

Gerookte zalm en zalmmousse met dille

Tomaat met tonijn en garnalen

Scampispies met couscous

     Assortiment groenten(6) , sauzen(3) en brood                                       30€ per persoon